Direct contact
Meer dan 30m2 nodig?

Retouren

Gratis productstalen aanvragen of ons bedrijf bezoeken.

Bent u van plan een bestelling te doen maar weet u niet zeker hoe het product in werkelijkheid is? Vraag dan gratis uw monsters bij ons aan. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan ons bedrijf om de producten te bekijken. Hiervoor vragen wij u een afspraak te maken via 0570 519370 of info@floormaxx.nl. 

Op deze manier heeft u direct het product wat bij uw wensen past en voorkomen wij samen onnodige kosten voor retouren. 

 

Retouren + bedenktijd.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per verpakking en gewicht, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Het is ook mogelijk uw bestelling persoonlijk terug te brengen naar ons bedrijf in Deventer. Belt u van te voren dan even?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@floormaxx.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Een pallet retourneren.

Heeft u een account bij een een partij als Transmission of DHL? Dan kunt u hier de kosten voor een pallet verzending aanvragen. Een 2e optie is dat wij het voor u laten ophalen. Wij informeren u dan van te voren over de kosten en hebben daarvoor de exacte afmetingen van de pallet nodig alsook de gewenste datum van afhalen. 

Het is ook mogelijk uw bestelling persoonlijk terug te brengen naar ons bedrijf in Deventer. Hiervoor vragen wij u een afspraak te maken via 0570 519370 of info@floormaxx.nl. 

Ook bij het retourneren van een pallet bent u zelf verantwoordelijk voor het verpakken op een deugdelijke manier. 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Bijvoorbeeld voor een andere andere kleur of uitvoering? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@floormaxx.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Ik heb een andere vraag.

Heeft u ondanks de informatie hierboven toch nog een vraag? Kan gebeuren natuurlijk. U kunt direct contact met ons opnemen via 0570 519370 of via info@floormaxx.nl

 

Floormaxx

Kunnen wij u helpen?

Floormaxx

Kunnen wij u helpen?

Bel me terug
Stel een vraag