Direct contact
Meer dan 30m2 nodig?

Tijdlijn: PVC kliktegels Ecotile, Lock-tile en Floormaxx

Een overzicht van de vloersystemen die Floormaxx BV door de jaren heen heeft geleverd.

Anno 2020 leveren wij ons eigen Floormaxx PVC kliktegelsysteem in samenwerking met een gerenommeerde Europese fabrikant. In deze tegel zit veel van onze kennis en kunde verwerkt wat heeft geresulteerd in een bijzonder goede PVC kliktegel met een super strak en sterk kliksysteem. Als je het ons vraagt veruit het beste systeem op de markt.

Bekijk het huidige assortiment PVC kliktegels of bekijk de brochure van Floormaxx PVC kliktegels

Ecotile PVC kliktegels: 2012-2020

Floormaxx BV heeft tussen 2012 en 2020 het Ecotile PVC tegel systeem geleverd. Een uitstekend PVC tegel die zijn waarde dubbel en dwars bewezen heeft. Deze Ecotile tegels worden gemaakt van nieuw PVC en waren in verschillende diktes leverbaar. Vanwege ontwikkelingen in de markt en in Europa hebben wij besloten deze tegels van Brits fabrikaat niet meer in te kopen. 

Bent u opzoek naar Ecotile PVC tegels of een manier om uw vloer uit te breiden? Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij u uw huidige vloer kunt behouden en toch kunt uitbreiden. Neem contact met ons op voor advies. 

In ons assortiment PVC tegels van Ecotile hadden wij: 

  • Ecotile 7: 500x500x7mm PVC tegel
  • Ecotile 6: 500x500x6mm Hidden Joint PVC tegel
  • Ecotile 5: 500x500x5mm PVC tegel
  • Ecotile 7 ESD: ESD veilige PVC kliktegel met 7mm dikte
  • Ecotile 5 ESD: ESD veilige PVC kliktegel met 5mm dikte
Ecotile pvc kliktegels 7mm
Niet meer leverbaar: Ecotile 7mm pvc kliktegel
Lock-tile pvc tegel Floormaxx kliktegel
Niet meer leverbaar: Lock-tile PVC tegel

Lock-tile PVC kliktegels: 1987-2012

In deze jaren was Floormaxx BV (destijds bekend als Lock-tile.nl BV) de importeur van Lock-tile PVC kliktegels voor Nederland. Deze tegels werden gefabriceerd in België. Lock-tile was een van de eerste type PVC kliktegels op de markt. Door ontwikkelingen bij de fabriek kon Floormaxx niet de continuiteit en betrouwbaarheid van leverheid garanderen en is men overgestapt op de Ecotile PVC kliktegels. De PVC kliktegels van Ecotile en Lock-tile lijken erg op elkaar maar zijn niet compatibel met elkaar. 

Bent u opzoek naar Lock-tile PVC tegels of een manier om uw vloer uit te breiden? Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij u uw huidige vloer kunt behouden en toch kunt uitbreiden. Neem contact met ons op voor advies. 

In ons assortiment PVC kliktegels van Lock-tile hadden wij: 

  • Lock-tile PVC tegels
  • Lock-mat PVC tegels
  • Lock-tile ESD PVC tegels
  • Multi-tile PVC tegels

Floormaxx

Kunnen wij u helpen?

Floormaxx

Kunnen wij u helpen?

Bel me terug
Stel een vraag