Direct contact
Meer dan 30m2 nodig?

Over ons

Over ons & de bedrijven

Floormaxx BV

Floormaxx is al vele jaren leverancier en importeur van PVC kliktegels en aanverwante producten. 

Verschillende merken en fabrikanten hebben wij gedistribueerd in met name de Benelux.  Door de jaren heen ontstond in onze klantenkring ook de vraag naar andere type producten. 

Het productgamma uitbreiden met producten zoals Anti-slip producten , Ergonomische matten en Kleefmatten was dan ook snel gebeurd. Dit maakt ons sterk in verschillende niches van de vloerenmarkt. 

We onderscheiden ons daarnaast met onze productkennis, klantgerichte werkwijze, grote voorraad, korte levertijden en onze zeer flexibele legservice. 

ESDpartner BV

Gevestigd in hetzelfde pand en geleid door dezelfde familie is het bedrijf ESDpartner.

ESD staat voor Electro Static Discharge. Ofwel de ontlading van statische elektriciteit. Dit fenomeen zorgt voor veel problemen bij gevoelige electronica. 

Om telefoons, laptops en andere electronica te produceren en repareren dient men ESD veilig te werken.

ESDpartner helpt hierbij met advies en ESD producten. De ESD vloeren van Floormaxx zijn hierbij een populair product waardoor tussen de bedrijven een kruisbestuiving ontstaat. 
team Floormaxx
Romain Mulder & Ferry Mulder

Familiebedrijf 

Floormaxx is een familiebedrijf. En daar zijn wij best trots op.

Met een klein team van drie familieleden en twee collega’s werken wij elke dag aan ons bedrijf en de toekomst daar van. 

Volgens ons is werken meer dan alleen een goed product in de markt zetten. We houden er van om met klanten in contact te komen. Om te horen welke behoefte zij hebben. Waarom men op zoek is naar een bepaald product. Om een passend advies uit te brengen en te horen wat de ervaringen met ons product zijn.  Klantgericht werken noemen wij dat. Zelfs met een webshop. 

Dat betekent ook de minder goede punten aanhoren. Feedback van klanten verwerken in de bedrijfsvoering en zodoende te leren. En zeer belangrijk: klachten oplossen. Op een manier dat er voor beide partijen een goed gevoel overblijft. 

Door deze manier van werken worden wij door vele klanten als betrouwbaar bestempeld. En ook hier zijn wij best trots op.  

Floormaxx

Kunnen wij u helpen?

Floormaxx

Kunnen wij u helpen?

Bel me terug
Stel een vraag