Direct contact
Meer dan 30m2 nodig?

Levertijd en verzending

In ons magazijn in Deventer hebben wij een vrij grote voorraad van producten. Dit betekent dat als uw product tijdens het bestelproces op voorraad stond wij deze direct kunnen uitleveren.

Bestellingen die op werkdagen vóór 12:30 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten toch niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Heeft u een product gekocht wat niet voorraadig is? Dan is de levertijd circa 2 tot 3 weken. Wij laten het product dan speciaal voor u produceren in de fabriek. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • Gratis voor bestellingen vanaf €350 inclusief btw.
  • €50 voor bestellingen onder de €350 inclusief btw. 
  • Afhalen in Deventer is altijd gratis. Belt u ons dan even?

Levering van pakketjes doen we met GLS en de pallets gaan met Transmission.  

Transmission vrachtwagens hebben altijd een klep en de chauffeur zal de pallet netjes bij u voor de deur, op de oprit of soms zelfs in uw garage neerzetten. 

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Via de e-mail ontvangt u een track en trace code waarin meer informatie staat (mogelijk in uw ongewenste mail). Deze mail komt normaliter in de nacht na verzending van uw bestelling.

Heeft u een vraag over dit onderwerp? Wij helpen graag: Contact.

Floormaxx

Kunnen wij u helpen?

Floormaxx

Kunnen wij u helpen?

Bel me terug
Stel een vraag