Direct contact
Meer dan 30m2 nodig?

Anti-slip

Anti-slip producten van glasvezelversterkt kunststof (GVK)

Floormaxx biedt anti-slip oplossingen voor gladde constructies zoals trappen, stalen roosters, vloerroosters, looprooster, voetpaden, bruggen, stijgers en meer.

Veel stalen constructies zoals de bekende metalen persroosters of stalen traproosters worden spekglad wanneer ze nat zijn. Hiervoor bieden wij verschillende producten om óf deze roosters te vervangen óf deze roosters zo te bedekken dat er een uitstekende anti-slip oppervlakte ontstaat. 

De basis van het product is glasvezelversterkt kunststof (GVK) ingestrooid anti-slip korrels in verschillende gradaties. GVK wordt veel gebruikt in de luchtvaart en in de botenindustrie en kenmerkt zich als een duurzaam product wat goed tegen chemicaliën bestand is. Bovendien heeft GVK een uitstekende sterkte/gewicht verhouding.

GVK anti-slip brengt veel voordelen met zich mee. Zo is het materiaal lichter dan staal, minstens zo sterk en uiteraard veel meer grip.  

Anti-slip roosters

In plaats van metalen persroosters wordt er steeds meer gekozen voor de variant gemaakt van glasvezelversterkt kunststof. Het oppervlakte kan ingestrooid worden met verschillende varianten van anti-slip. Zo heeft u het anti-slip niveau wat bij uw toepassing past. De roosters zijn met het bevestigingsmateriaal gemakkelijk te monteren. Verschillende diktes, formaten en kleure zijn leverbaar.

Uitstekend product om de gladde metalen roosters te vervangen óf direct bij een nieuw project toe te passen.  

Anti-slip platen en traptreden

Anti-slip platen glasvezelversterkt kunststof

Anti-slip lamellenroosters

Met deze lamellenroosters vervangt u snel gladde roosters. Ook deze lamellenroosters zijn in verschillende uitvoeringen en stroefheid verkrijgbaar. 

Uitstekend product om de gladde metalen roosters te vervangen óf direct bij een nieuw project toe te passen.  

Floormaxx

Kunnen wij u helpen?

Floormaxx

Kunnen wij u helpen?

Bel me terug
Stel een vraag