Sportvloer

Sportvloer Floormaxx Sportvloer

Bij een mooie sportruimte of sportschool denkt men vaak aan de apparatuur die hierin staat. Mooie crosstrainers, drukbanken, standaarden met gewichten etc. Maar wat als de vloer niet in orde is? Als je niet genoeg grip hebt? Als de vloer breekt wanneer een gewicht valt? Als de vloer zeer snel slijt?

Niet voor niets dat er aan een sportvloer hoge eisen worden gesteld. Een sportvloer moet allereerst een professionele uitstraling hebben, optimale grip bieden (ook als de vloer vochtig wordt, van zweet bijvoorbeeld), dempend zijn voor gewrichten en vallende voorwerpen en bovendien makkelijk schoon te maken zijn.

Floormaxx biedt met het Ecotile vloersysteem een sportvloer die aan al deze eisen voldoet.

Ecotile PVC Kliktegels

Ecotile PVC Kliktegels

Ecotile PVC kliktegels

Floormaxx is exclusief leverancier van Ecotile PVC kliktegels. Deze tegels met een afmeting van 500x500mm zorgen voor exact 1m2 per 4 tegels wanneer inelkaar geklikt. Ze zijn uit voorraad leverbaar in een dikte van 6mm, 7mm en 10mm uitgerust met een verborgen(Hidden Joint) en zichtbare(Open Joint) klikverbinding. Met een hardheid tussen de 89 en 92 shore zijn de tegels sterk genoeg voor heftrucks en zware puntbelasting, maar zacht genoeg voor vallend gereedschap en uw botten en gewrichten. De tegels zijn leverbaar  in een heel pallet aan kleuren en met verschillende oppervlakten structuren, waaronder ‘’Noppen’’ en ‘’Hamerslag’’ structuur.  Alle PVC tegels zijn getest en uitgerust met goede certificeringen voor brandwerendheid, antislip, chemicalien resistentie, geluiddemping, thermische isolatie en slagvastheid.

Wilt u een offerte of meer informatie? Klik hieronder

Vrijblijvende Offerte  Contact

Zal de vloer in contact komen met rubber banden? Lees dan: Voorschriften Ecotile rubber banden.

Sportvloeren Galerij

 

Ecotile Galerij