School vloer

School vloer

Er zijn veel eisen waaraan een goede school vloer moet voldoen. Allereerst moet een school vloer slijtvast zijn. De vloer krijgt dagelijks honderden kinderen te verduren, die vaak niet al te voorzichtig zijn met speelgoed, gereedschap of andere materialen. Ook is de hygiëne en grip erg belangrijk. Kinderen die van de fiets stappen met vieze en natte schoenen zonder uit te glijden, of wat te denken van de hygiëne bij heersende griep? Een gelikt uiterlijk is ook belangrijk: een onderwijsinstelling moet een bepaalde uitstraling hebben, of dat nou speels moet zijn voor de peuterspeelzaal of een moderne uitstraling moet zijn voor hogere scholen. Verzekering technisch moet een school vloer ook voldoen aan een bepaalde maat van brandwerendheid.

De vloeren van Floormaxx voldoen aan deze eisen. Allereerst bieden de school vloeren door het ontwerp en de PVC samenstelling uitstekende grip en slijtvastheid. Door de oppervlakte structuur is de school vloer makkelijk te vegen, te dweilen en zelfs te reinigen met een schrob-zuig machine. Daarnaast is het vloersysteem uitgebreid getest, op onder andere brandwerendheid. Door het brede assortiment van kleuren en oppervlakte structuren is er voor elke ruimte een geschikte uitvoering te vinden, welke ook gecombineerd kunnen worden. Al met al een multi-inzetbaar, onderhoudsvrij vloersysteem! Zo heeft u voor de gehele school slechts één vloersysteem nodig.

De vloer is ook uitstekend te gebruiken als sportvloer!

Ecotile PVC kliktegels School vloer

Floormaxx is exclusief leverancier van Ecotile PVC kliktegels. Deze tegels met een afmeting van 500x500mm zorgen voor exact 1m2 per 4 tegels wanneer inelkaar geklikt. Ze zijn uit voorraad leverbaar in een dikte van 6mm, 7mm en 10mm uitgerust met een verborgen(Hidden Joint) en zichtbare(Open Joint) klikverbinding. Met een hardheid tussen de 89 en 92 shore zijn de tegels sterk genoeg voor heftrucks en zware puntbelasting, maar zacht genoeg voor vallend gereedschap en uw botten en gewrichten. De tegels zijn leverbaar  in een heel pallet aan kleuren en met verschillende oppervlakten structuren, waaronder ‘’Noppen’’ en ‘’Hamerslag’’ structuur.  Alle PVC tegels zijn getest en uitgerust met goede certificeringen voor brandwerendheid, anti-slip, chemicalien resistentie, geluiddemping, thermische isolatie en slagvastheid.

Wilt u een offerte of meer informatie? Klik hieronder

Vrijblijvende Offerte  Contact

Zal de vloer in contact komen met rubber banden? Lees dan: Voorschriften Ecotile rubber banden.

 School vloeren galerij

 

 Ecotile  galerij