Kantoorvloer

Kantoorvloer

Er zijn vele redenen waarom de PVC vloersystemen van Floormaxx zo geschikt zijn als kantoorvloer. De uiterste slijt -en slagvastheid zorgt ervoor dat veel verkeer geen partij is voor het vloersysteem. De samenstelling van het product zorgt ervoor dat u de vloer gemakkelijk kunt schoonmaken zodat uw kantoorvloer er altijd tip-top uitziet.

Over smaak valt te twisten, daarom zijn de PVC kliktegels in veel verschillende kleuren en oppervlakte structuren te leveren. Zit uw kleur er niet bij? Bij grotere oppervlaktes kunnen wij speciaal voor u een oplage produceren in de door u gewenste RAL kleurcode. Handig, voor als u een specifieke huisstijl wilt aanhouden. Heeft uw bedrijf een logo waar u trots op bent? Deze kunnen wij verwerken in uw kantoorvloer, met zogenoemde Logo Tegels. Met deze mogelijkheden is er voor elke ruimte, elk bedrijf en eigenlijke elke toepassing een vloersysteem van Floormaxx leverbaar.  Ook voor uw magazijn!

Ecotile PVC kliktegels Kantoorvloer

Floormaxx is exclusief leverancier van Ecotile PVC kliktegels. Deze tegels met een afmeting van 500x500mm zorgen voor exact 1m2 per 4 tegels wanneer inelkaar geklikt. Ze zijn uit voorraad leverbaar in een dikte van 6mm, 7mm en 10mm uitgerust met een verborgen(Hidden Joint) en zichtbare(Open Joint) klikverbinding. Met een hardheid tussen de 89 en 92 shore zijn de tegels sterk genoeg voor heftrucks en zware puntbelasting, maar zacht genoeg voor vallend gereedschap en uw botten en gewrichten. De tegels zijn leverbaar  in een heel pallet aan kleuren en met verschillende oppervlakten structuren, waaronder ‘’Noppen’’ en ‘’Hamerslag’’ structuur.  Alle PVC tegels zijn getest en uitgerust met goede certificeringen voor brandwerendheid, anti-slip, chemicalien resistentie, geluiddemping, thermische isolatie en slagvastheid. Zo bent u er zeker van dat u kwaliteits- kantoorvloer heeft.

Wilt u een offerte of meer informatie? Klik hieronder

Vrijblijvende Offerte  Contact

Zal de vloer in contact komen met rubber banden? Lees dan: Voorschriften Ecotile rubber banden.

 Kantoor & Retail Galerij

 

Ecotile Galerij