Garagevloer

GaragevloerGaragevloer

De vloersystemen van Floormaxx zijn bij uitstek geschikt als garagevloer. De makkelijke installatie, antislip waarden en uiterste goede belastbaarheid maken de PVC vloersystemen van Floormaxx tot een uitermate geschikt product voor garages.

Kwaliteitsproduct

Er zijn verschillende systemen geschikt voor het gebruik als garagevloer.  Zie tabel voor technische gegevens:

De pvc kliktegel garagevloer bestaat uit tegels van 500x500x7 mm of een dikte van 6mm, uitgerust met verborgen of zichtbare verbinding: afhankelijk van wens en/of toepassing. De maat van de tegels zorgt voor exact 1 m2 per 4 tegels wanneer in elkaar geklikt. De tegels zijn zo geproduceerd dat ze oersterk maar onbreekbaar zijn en dusdanig dik en zwaar dat verlijming in de meeste gevallen niet nodig is. Uw garagevloer verhuist dus met u mee mocht u dat willen, u klikt hem zo weer uit elkaar. Ook is de vloer zo ontworpen dat verschillende kleuren probleemloos met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Makkelijke installatie Garagevloer

De meeste klanten van Floormaxx installeren de garagevloer zelf. Door het makkelijke kliksysteem klikt u
de pvc tegels met behulp van een kunstofhamer gemakkelijk in elkaar. Ook is voorbewerking van de ondervloer vaak niet nodig. Dus geen egaliseren, impregneren, coaten en andere werkzaamheden wat u bijvoorbeeld bij garagevloer coating wel moet doen.

Geen tijd of zin om uw garagevloer zelf te installeren? Geen probleem, wij nemen dit werk graag uit uw handen. Vraag even naar de mogelijkheden.

Wilt u een offerte of meer informatie? Klik hieronder

Vrijblijvende Offerte  Contact

Zal de vloer in contact komen met rubber banden? Lees dan: Voorschriften Ecotile rubber banden.

Garage & Automotive Galerij

Ecotile Galerij