Beursvloer – Standvloer

Beursvloer – Standvloer

Wat zijn de belangrijkste eisen waaraan een standvloer voor een beurs aan moet voldoen? Allereerst moet de vloer een gelikt en professioneel uiterlijk hebben en volledig bij uw stand en bedrijf passen. Daarnaast moet de vloer demonteerbaar zijn en het liefst ook nog bruikbaar voor een volgende beurs!

De PVC tegelvloeren van Floormaxx voldoen aan deze eisen, en bieden zelfs meer. Allereerst is de vloer in verschillende kleuren en oppervlaktestructuren leverbaar. Naar wens zijn de vloeren zelfs op unieke RAL kleurcode leverbaar, zodat het naadloos bij uw huisstijl past. Het installeren en verhuizen van de vloer gaat gemakkelijk en snel, en door de sterke klikverbinding is verlijming van de tegel niet nodig. Met onze Logo tegels kunt u zelfs uw logo in de vloer integreren!

Alle reden dus om uw beursstand uit te rusten met een vloersysteem van Floormaxx.

Ecotile PVC kliktegels

Floormaxx is exclusief leverancier van Ecotile PVC kliktegels. Deze tegels met een afmeting van 500x500mm zorgen voor exact 1m2 per 4 tegels wanneer inelkaar geklikt. Ze zijn uit voorraad leverbaar in een dikte van 6mm, 7mm en 10mm uitgerust met een verborgen(Hidden Joint) en zichtbare(Open Joint) klikverbinding. Met een hardheid tussen de 89 en 92 shore zijn de tegels sterk genoeg voor heftrucks en zware puntbelasting, maar zacht genoeg voor vallend gereedschap en uw botten en gewrichten. De tegels zijn leverbaar  in een heel pallet aan kleuren en met verschillende oppervlakten structuren, waaronder ‘’Noppen’’ en ‘’Hamerslag’’ structuur.  Alle PVC tegels zijn getest en uitgerust met goede certificeringen voor brandwerendheid, anti-slip, chemicalien resistentie, geluiddemping, thermische isolatie en slagvastheid.

Wilt u een offerte of meer informatie? Klik hieronder

Vrijblijvende Offerte  Contact

Zal de vloer in contact komen met rubber banden? Lees dan: Voorschriften Ecotile rubber banden.

Beursvloer – Standvloer galerij

 

Ecotile Galerij