Bedrijfsvloer

Basis van uw bedrijf

De vloer is de basis voor elke bebouwde locatie. Zo ook uw bedrijfsvloer. Is de basis niet goed, zullen verschillende problemen zich opstapelen. Een weloverwogen investering in het kiezen van een juiste bedrijfsvloer is dan ook van groot belang voor uw bedrijf, uw klanten en uw werknemers.

Floormaxx PVC  bedrijfsvloeren

Floormaxx heeft met het PVC vloerensysteem Ecotile een allround vloerensysteem, geschikt voor talloze toepassingen en ruimtes. Met een dikte van 6, 7 of 10 mm, verschillende anti-slip structuren, een zichtbaar of verborgen kliksysteem en een groot pallet aan kleuren is er voor elk bedrijf een keuze te maken. De PVC kliktegels zijn sterk genoeg om met heftruck overheen te rijden, zacht genoeg om de gewrichten van uw werknemers te ontzien en vallend gereedschap te beschermen. Bovendien zorgt de snelle installatie door middel van het kliksysteem voor geen ”down-time” in uw werkzaamheden of productie en is voorbewerking van de ondervloer niet of bijna nooit nodig. Lijmen? Op enkele uitzonderingen na is dit niet nodig! Verder zijn de Ecotile pvc kliktegels aan verschillende tests onderworpen, zoals de bestendigheid tegen chemicalien, anti-slip en brandvertraging met uitstekende resultaten. Zo heeft u snel en gemakkelijk een perfecte bedrijfsvloer.

Renovatievloer

Door het flexibele karakter van onze PVC tegelvloeren wordt het systeem vaak gebruikt als ”renovatievloer”. Dit houdt in dat klanten onze tegels aanschaffen wanneer hun vloer niet meer aan de eisen voldoet. Vaak gaat het over: gescheurd epoxy, versleten beton -en gietvloeren etc. De Ecotile PVC tegels kunnen snel en gemakkelijk over deze vloer geplaatst worden door middel van de klikverbinding. Mocht de onderliggende vloer toch nog serieuze problemen veroorzaken, zoals verder uitscheuren, kunt u de pvc tegels gemakkelijk los klikken en een reparatie uitvoeren. Met de pvc kliktegels van Floormaxx doet u dus een vrijwel risicoloze investering.

Wilt u een offerte of meer informatie? Klik hieronder

Vrijblijvende Offerte  Contact

Zal de vloer in contact komen met rubber banden? Lees dan:Voorschriften Ecotile rubber banden.

 Industrie Galerij

 

Ecotile Galerij