PVC kliktegels

PVC kliktegels en PVC vloertegels voor vele toepassingen: Floormaxx biedt ze tegen aantrekkelijke prijzen. Snelle levering en makkelijke installatie!

PVC kliktegels

PVC kliktegels

PVC kliktegels van Ecotile

Floormaxx is exclusief leverancier van Ecotile PVC kliktegels. Deze tegels met een afmeting van 500x500mm zorgen voor exact 1m2 per 4 tegels wanneer inelkaar geklikt. Ze zijn uit voorraad leverbaar in een dikte van 6mm, 7mm en 10mm uitgerust met een verborgen(Hidden Joint) en zichtbare(Open Joint) klikverbinding. Met een hardheid tussen de 89 en 92 shore zijn de kliktegels sterk genoeg voor heftrucks en zware puntbelasting, maar zacht genoeg voor vallend gereedschap en uw botten en gewrichten. De kliktegels zijn leverbaar  in een heel pallet aan kleuren en met verschillende oppervlakten structuren, waaronder ‘’Noppen’’ en ‘’Hamerslag’’ structuur.  Alle Ecotile vloersystemen zijn getest en uitgerust met goede certificeringen voor brandwerendheid, anti-slip, chemicalien resistentie, geluiddemping, thermische isolatie en slagvastheid. Voor meer technische informatie, kijk bij Downloads.

Voor vele toepassingen: PVC kliktegels

De PVC kliktegels van Floormaxx zijn voor vele toepassingen te gebruiken.

 • Garagevloer
 • Magazijnvloer
 • Sportvloer
 • Beursvloer
 • Werkplaatsvloer
 • en meer toepassingen

In een mum van tijd PVC kliktegels installeren

De vloertegels zijn gemakkelijk en door iedereen te leggen. Het enige wat u nodig heeft zijn de volgende materialen

 • Meetlint
 • Kunststofhamer
 • PVC kliktegels

In principe werkt u bij het leggen van een pvc kliktegels vloer vanuit het midden van de ruimte. Het middenpunt kunt u opzoeken door te meten. Vanuit het midden start u met een kruis van tegels om zo de optimale positie te vinden zodat de vloer het beste uitkomt bij wanden of andere vaste punten. (zie ook de exacte leg instructie onder Downloads)

Met de kunststof hamer tikt u rustig en gemakkelijk de tegels in elkaar en werkt u vanuit het midden steeds verder naar buiten. Belangrijk is dat u de PVC kliktegels wel goed laat acclimatiseren in de ruimte waar de vloer gelegd wordt. (meer informatie hierover vindt u bij Downloads)

Wanneer van toepassing kunt u ook de volgende materialen gebruiken bij het leggen van PVC kliktegels

 • Bezem
 • Zaag met grove vertanding (decoupeerzaag, lintzaag, zaagtafel of handzaag)

Een bezem kan goed van pas komen om de ondervloer schoon te bezemen. Aangezien de tegels zwevend gelegd worden en dus niet vastzitten aan de ondervloer is alleen bezemen voldoende. Kleine oneffenheden worden opgevangen door de speciaal ontworpen onderzijde van de PVC kliktegel. Bij grote oneffenheden raden wij aan deze wel uit te vlakken of gaten op te vullen.

De tegels zijn gemakkelijk op maat te zagen. Doe dit altijd met een zaag met grove vertanding, dit voorkomt “smelten” van de tegels. (Geen zorgen, de tegels zijn getest en goed bevonden op brandwerendheid.)

Wilt u een offerte of meer informatie? Klik hieronder

Vrijblijvende Offerte  Contact

Ecotile galerij